Ljusa rum med inbyggd trivsel

Omsorgsfullt utformade planlösningar, generösa ljusinsläpp och rymliga balkonger med gott om plats att umgås – i Brf Startfältets kvadratsmarta bostäder skapar du enkelt ditt eget drömhem.

I Brf Startfältet finns allt från välplanerade ettor till rymliga femmor för den större familjen

Husets etagelägenheter är något alldeles extra: med egen entré mot gatan och såväl balkong som uteplats bjuder bostäderna på äkta radhuskänsla. Övre plan rymmer kök, vardagsrum och badrum, och en trappa ner ligger sovrum, badrum och klädkammare. Här har du även utgång till den fina uteplatsen som ramas in av lågt växande häckar.

Rymliga kök för mat och mingel

Köket är bostadens naturliga samlingsplats. Med vita skåpsluckor, vitt kakel och en grå bänkskiva skapas ljus och rymd, och på de välplanerade arbetsytorna trollar du enkelt fram allt från en snabb brunch till en kreativ trerätters på lördagskvällen. Den vackra ekparketten skapar en varm, ombonad känsla och binder samman de olika rummen.

Stilrena badrum och smart förvaring

Sobert, svart klinkergolv, infällda väggspeglar och vikbara duschväggar i glas som sparar plats och skapar yta – i de välplanerade badrummen förenas form och funktion. Och med egen tvättmaskin väljer du själv när det är dags att tömma tvättkorgen. De större lägenheterna är utrustade med såväl tvättmaskin som torktumlare, och i de mindre finns en praktisk kombimaskin.

Plats för både golfbag och snowboard

Bra förvaring är A och O, och i Brf Startfältet har vi sett till att du har gott om plats för alla dina älsklingsprylar. I flera av sovrummen finns smarta skjutdörrsgarderober och många av bostäderna har förråd i lägenheten, medan andra har rymliga källarförråd. På innergården finns en gästparkering – extra bra när du storhandlar eller har vänner på besök – och i kvarteret intill ligger ett P-hus där du kan hyra en trygg plats för din bil. Cykeln ställer du tryggt i husets egna cykelgarage – det finns flera att välja mellan och alla går att låsa.