Brf Startfältet, Bulltofta Friluftsstad

En grön idyll tio minuter från city Malmös största parkområde alldeles utanför dörren och centrum bara tio minuter bort.

Läget för Bulltofta Friluftsstad är verkligen valt med omsorg. Här är det enkelt att njuta av vardagen, hinna göra mer av sådant du tycker om och hitta balansen i livet.

Ett gigantiskt, grönt vardagsrum

I Bulltofta Friluftsstad blir du närmsta granne med Bulltofta rekreationsområde: grönskande lövskog, frodiga blomsterängar och vidsträckta gräsfält på en yta lika stor som Slottsparken, Kungsparken och Pildammsparken tillsammans. Här kan du spela fotboll, tennis och basket, slå löprekord på milen, testa putten på södra Sveriges största bangolfbana, köra ett yogapass innan frukost eller helt enkelt ta en avkopplande promenad längs slingrande skogsstigar. På sommaren betar korna fridfullt i hagarna och under vintertid lockar pulkabackar och skidspår. Med andra ord: livskvalitet året om bara några steg från din egen ytterdörr.

Här fixar du enkelt livets alla måsten

I Bulltofta Friluftsstad är vardagslivet enkelt. På Bulltofta motionscenter finns ett välutrustat gym, ett par minuters promenad bort ligger bank, snabbmatsrestaurang samt en närbutik med generösa öppettider och du har nära till förskolor och skolor. Det finns utmärkta cykelbanor till centrum och påfarten till Ringvägen gör läget perfekt för dig som bilpendlar.

 

75 hektar grönskande park alldeles utanför din ytterdörr

I Bulltofta Friluftsstad är det enkelt att njuta av livet. Oavsett om du gillar att springa, styrketräna eller gå långa promenader med hunden hittar du vad du söker bara ett par minuter hemifrån. Bulltofta rekreationsområde är som en grönskande nöjespark för alla sportintresserade – här finns såväl fotbollsplaner, bangolf, basketplan och tennisbanor som upplysta motionsspår och ett välutrustat gym med bastu.